CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, May 18, 2009

...HALLLLLLLLLLOOOOOOOOOO..


salam wat semuaaa...
harap kalian semua sihat sentiasa n yg penting kalian masih mengingati aku...
utk pengetahuan semua..
selama ni aku memprivatekan blog aku atas alasan yg amat2 kukuh...iaitu aku d landa virus MALAS!!!!
laaaa ni virus aku dah kureng tp still lum betui2 sihat k...jadinya bila aku dah "sihat" nnt aku akn terjah blog kalian k..bila n dimana...hanya waktu penentu segalanya..hehe
saja jerrr nak bgth kalian..aku alhamdulilah sihat..kandungan aku pun alhamdulilah membesar bagai johan k!!!!! laaaa ni dah 6bulan 1 minggu..insyAllah kalo ada rezeki n umur panjang aku bakal melahirkan anak ni pada 1.09.09...
k lah..nanti ada cerita terhangat dr aku aku akan hapdet blog aku k...

12 ...ingatan..:

KUNTONG said...

alhamdulillah, anda dah sihat .....mudah2an terus sihat dan virus malas tu terus hilang. Semoga sihat selalu....Aminnnn.

yatt said...

kuntong - aminnn...tq

Alicia said...

aminnnn....moga blog tambah meriah dgn kembalinye yatt

Yatt said...

lisa - aminnnnnnn

kakpiah said...

syukorlah ko tak apa2..
wakaka...
bedebar2 aku nok..
biler aku klik kat blog ko..
skalik aku tak di jempot..
lajuuuu jer tanya Lisa.. apa yg terjadi..
kot yer pon ko kasik la signal..
huh!!

a.b geldofg said...

aku dah agak dah sb2 mhilang lama

yatt said...

kak piah - aterrrrr nak wat cam nerr..ingat nak bg signal gak kat ko tp aku xder frekuansi ko..hehe

ab - pandaiiiii...

Zanna_MamaBatrice said...

alhamdulillah ko sihat
lega aku dgr yat...
xpe...cuti ler berapa lama pun..janji bila dah meletup nanti...ko x lupa update udah ler..
nak gark nengok anak ko kan...

bulan 9 yek yatt...

Leenoh said...

Salam.
Penyakit malas senang diubati, masukkan sahaja virus rajin malaspun lari keluar.

Anonymous said...

nokkkkkkkkkkk, aku rindu kat ko lah..

jaga diri..

cendawanintim said...

nokkkkkkkkkkk, aku rindu kat ko lah..

jaga diri..

Yatt said...

zanna - oooo insyAllah aku akn blogkan...aku d jangka bersalin dr tarikh 22.08 - 8.9...

leenoh - hehehe...virus malas begitu kebal wat masa ni..

cenda - aku pun rindddduuuu ko nokkk!!! ko pun jaga diri gak tau...