CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, January 1, 2009

...KAHWIN..

kahwin?????? sapa kahwinnn ni..oooohhhhhhhhhhhhh tidakkkkkkkk!!!!!!!!!!!


ni lah wajah aku ketika menungu lif tuk g tengok org kahwinn..benda ni jadi pada 28.12.08..

ni lauk pauk kenduri 2..dema masak sendiri tau!! gotong royong..rasa lauk pauk ni sedap ler gak..

haaaaaaaaaa..mesti korang heren napa lak ada talam yg berisi daun sirih bagai ni kan..haaaaaaaaa ni lah adat persatuan laki aku..persatuan apa..aku leh nak bgth coz kang ada org ingat aku ni giler kuasa or pengikut yg songsang!!!! kahkah..pada yg tahu..tahu lah k..benda ni di letak pada meja VVIP..so pada yg tahu apa makna d sebalik isi talam ni dia xkan dok kat meja tersebut..hanya ayahanda2 n org yg seangkatan dgn nya jer yg layak dok meja tersebut..

ni lak..laki aku dgn AYAH HAMID KUANG..antara ayah yg terlama di ipoh..

antara budak2 laki aku hadir d majlis tersebut..

haaaa..ni laki aku tgh gulung rokok daun tadi..hehe

close up masa tengah gulung daun..haaaaaa jgn salah paham k!!! laki aku gulung rokok daun jer k bukan ganja!!! kahkahkah

haaaa..isap time maaaa..

haaaaaaaaaaaa..nilah pelantin nyaaa...merah tol kan..kan..kan..tp pelantin pompuan aku xsempat nak ambik gambor nya..

keberangkatan ayah hamid tuk balik..so semua budak2 g salam hormat bagai..

laki aku dgn "org kuat" pelantin lelaki..

dah settle majlis kawin 2..aku ikut ler laki aku g meeting dgn budak2 dia...fuhhhhhhhhhh mmg boring tahap cipan tul aku..dah settle segala kau balik n tidooooooo..

9 ...ingatan..:

AziS said...

Selamat Menyambut Tahun Baru 2009. Semoga Allah teguhkan AKIDAHMU,
dikuatkan HATIMU,
dicurahkan KETENANGAN dalam dirimu,
& dimurahkan rezekimu,
semoga KASIHNYA sentiasa bersamamu.

Semoga tahun ini Allah beri kita lebih kebaikan dari tahun2 lalu...aminnnnn

Alicia said...

laaaaa...apasal tak amik pic yg pompuan..nak gak aku nengok....???? wah serba merah kan...

azreen said...

yatt ko tak join sekali ke isap rokok daun tuh....hehehe....arwah nenek aku dulu suke sgt isap rokok tuh nok...

yatt said...

azis - sama2..

lisa - xsempat aku nak ambik gmbor pelantin pompuan..haah mmg serba merah..

azreen - kalo aku join isap..jwbnya bergegar ler tanah ipoh ni nok!! kahkah

yatt said...

azis - sama2..

lisa - xsempat aku nak ambik gmbor pelantin pompuan..haah mmg serba merah..

azreen - kalo aku join isap..jwbnya bergegar ler tanah ipoh ni nok!! kahkah

我爱斗地主 said...

It seems a little more than I need to check the information, because I was thinking: Why does not my GLOG these things!

AlexAlabasta said...

OMG, dats kinda cool~!

Klasik~

yatt said...

alex - haiiiii!!! thanks coz sudi terjah blog akak k!!!

jacker said...

regent751
ragout678
rage672
steed5241
road6333