CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, January 13, 2009

...MELEPASKAN RASA RINDU..

semalam aku ada kat KL atas urusan keje..so bak kata orang sambil yelam sambil telan air maaa..so apa lagi on da way balik umah along aku..singgah ler jap opis LISA dah 1 jalan kan..lagi pun dah lama bebenor rasa nya aku xjumpa sahabat baik aku ni!!!!!!!!!! so dah jumpa apa lagi kan..ermmm berposing sakan ler..adik n laki aku udah xleh nak cakap apa dah!!!! so korang layan je lah gambor2 maut semlm k...




haaaaaaaaaaa...yg ni lak buah tangan dr lisa tuk aku k...beg ni sebenor nya huby dia belikan kat BALI..kan hari 2 huby dia g BALI..dah lama sungguh lisa nak bg aku tp xsempat2 gak kitaorg nak berjumpa nya!!! so smlm lah peluang yg ada..apa pun thanks k!!!! aku suke sgt2 kat beg ni!!!

10 ...ingatan..:

Anonymous said...

nampak betul aku beso dari ko!!!!!!!!!


LISA

kakpiah said...

syukorla yatt..
aku ingat ko dah lupa yg ko ada blog..

azreen said...

wah nokk...suke ek ko dapat hadiah dari si Lisa tuh...muke korang dah mcm adik beradik je aku nengok...

~ lady ell ~ said...

sepesen je kak brdua ni...sahabat le katanya...

Alicia said...

hi kengkawan...akak ngan yatt memang membesar bersama...semua sama...kan yatt??? segala segi...liku hidup..family..sama jer...penah tau baju kasual raya kitaorg sama jer...si yatt entah ingat entah tidak...


LISA

Jasmine said...

Wah! Singgah KL langsung x tepon akak ye???

Jasmine said...

Laen kali singgah , call tau!!! Kat sini ada...Adibah Noor , Azwan Ali , Pierre Andre.. G la mintak t-shirt kat diorang.. Heheh! Jangan lupa saksikanlah "BIBAH MELETUP" di kaca tv anda... Tgk akak belakon! ;))

ita.itu said...

nok aku rindu kat ko..ko sihat kan..amin

yatt said...

lisa - aku nengok sama jer...kahkahkah

kakpiah - aku masih waras..hehehe

azreen - mmg suke sgt2 nok..ater kami dah kenal dr kecik lagi..2 yg muke pun sekali pandang sama...

ell - haah ell..dr dulu mmg kami ni sedongdong..

lisa - haah lisa..kita ni semuanya sama..mana mungkin aku lupa "sejarah" kita...

jasmine - aduhhhh akak soriiii lerrrr..yatt g kl atas urusan keje..mmg bz..pas 2 lak bob suruh dok umah diam2..2 yg xtepon sapa2 2..nnt kita jumpa k..byk benda nak story mori ni!!!!!!

ita - aku pun rindu ko nokkk!!!!! aku sihat alhamdulilah...

alerts said...

tuerqi631
afuhan368
bajisitan
balesitan
nanfei87