CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, January 4, 2009

...KO TEWAS JUA AKHIR NYA..

hahahaha..kahkahkah..bila aku baca tajuk N3 ni aku gelak guling sorang2!!!!
sebenornya gini citer nya..nilah kawan2 aku yg dah terjebak pada pujuk rayu aku sal blog bagai ni!!!! masa mula2 dolu time aku bukak blog (**aku ke yg bukak....??????**) dema2 ni kata apa ada pada blog???? haaaaaaaaaa bila dah tahu ada apa pada blogg...haaaa baru ko tahu ertinya...hehe..sudahnya bila hati dah jatuh cinta...rindu n rasa teruja dah mengkongkong jiwa..haaaa apa lagi terbitlah blog korang kan..kan..kan
so pada semua kawan2 list aku 2..jadikanlah kawan2 aku ni kawan2 kalian jua..dema2 ni baru merangkak dlm dunia blog..so blog dema pun masih dlm proses pembikinan..
harap kalian paham lerrr..sp jgn ler terkejut bila korang semua nengok blog dema2 ni yea...
dema2 ni sebenornya adik beradik k..yg tudung putih ni kakak nya..nama nye jenna... http://www.norjenna.blogspot.com/ yg sebelah nya 2 adik nya...http://www.mynur82.blogspot.com/..

6 ...ingatan..:

azreen said...

comeii la depa berdua tuh....mesti single lagi ek...hehehe

jenna said...

wawaawaaa... promote baik nampak..

江苏互联星空棋牌游戏中心 said...

I think I come to the right place, because for a long time do not see such a good thing the!

yatt said...

azreen - haaaaaaaa pandai pun ko..mmg depa xkawen lagi..

jenna - haah baikkkk punya promote!! habis 2 ko xreti2 lagi ke???? kahkahkah

mynur said...

mmm.. kak yati..i baru terjah blog kak yati ni.. hehe.. n baru siap blog okayyy....

googler said...

haimingwei
ruishi8732
sidegeermo
bolan540
wukelan