CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, January 4, 2009

...SAPA NI??????..

perrgggghhhhhhhhh....sapa ni??????
seksi tullll???? kahkah
haaaaaaaaaaaaaaaaa....korang jgn salah paham k..ni ler kawan aku..nama Jasmine..aku panggil kak min...sebenornya mlm minggu aku aku spend dgn kakak ni kat kedai mamak k..laaaa ni kedai mamak pun dah canggih tau..siap ada WIFI lagi 2!!!! cayo lah..
pas 2 biasa ler..aku pun nak ler wat sal mlm minggu aku..tp bila aku nak posing maut kat kedai mamak ni aku segan ler pulak coz ramai bebenor spesis adam dr hawa!!!! sib baik kak min ada bawa pen drive dia..ermmm aku apa lagi download ler gambor dia..hehehe
tp sudahnya gambor aku yg xada!!!!!!!!!!!! huuuuaawwwaaaaaaaaaaaaa

aku lak...la ni tengah meracuni kak min supaya dia pun ikut jejak aku bukak blog!!! kahkah
so kita tengok ler nanti...adakah kak min berjaya aku racun kan...
so pada sapa2 yg nak berkenalan...sila2 kan lah k...hehe
kak min keje dlm bidang pembikinan filem di tanah melaya ni k..so sapa2 yg agak2 teringn nak jadi pelakon tanah melayu leh ler cari dia ni...kak min adalah kakak kepada JONET yg selalu menemani aku bila aku out station...
(**haaaaaaaaaaa akak yatt dah promote akak ni..jgn lupe kalo ada t-shirt lebih pas pas ler yeaaa....kahkah**)
senin ni aku dah mule kejeee..aaaahhhhhhhhhhhhhhhh boring nya!!!!



p/s : pada semua minggu depan baru aku terjah blog korang k...la ni kat kedai mamak xsyiok tuk aku terjah..hehehe

7 ...ingatan..:

kakpiah said...

mak nak blakon!! mak nak!! *sambil joget gedik2*..

ko pomot la aku kat dia nok.. nnti kalo aku dh jadi plakon fofular.. aku bagi ko tshirt pree.. ko sker tshirt kan? kan?

cendawanintim said...

pe la kak piah sebok nak berlakon plak..ampess betul laaaaa!!

nok, kuar ngan kengkawan pompuan memang heven kan!

azreen said...

amboi2 sat-sat lagi glamer la ko nokkk....blehla kau tumpang glamer ko kan....muahahhaha

我爱麻将网 said...

Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not know how you advice!

kakpiah said...

ala cen.. kalo aku glem ko bleh la tompang skalik..
wei yatt.. ko gi mana nih? komen tak berjawab..
nih mak nak amok nih...

yatt said...

kak piah - nak berlakon yea???? tp layak ke ko nak berlakon nya nok??? kahkah...
nnt kalo ada pelem malaya yg kureng artis tambahan aku akn promote ko k!! tunnggguuuu..aku xnak tshirt ko kakpiah..nnt ko bg aku tshirt yg xada kena mengena dgn pelem!!

cenda - haaaa tahu xpe!!!!
mmg heven nok!!! kalo ko dekat dah pasti aku ajak ko sekali...

azreen - xder maknanya aku nak jd glemer bagai nok..tp kalo jd alhamdulilah..hehe

kakpiah - soryyy lah beb..aku bz amat2 ni..nnt aku terjah blog ko k kakpiah ku manja!!! hehe

alerts said...

huangzong487
delu963
nuojiya8210
jianchihu
mengmashou