CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, February 23, 2009

...SUKA NYA AKU..

xtahu cam ner nak cakap..betapa hapy nya aku semalam..hehe
dlm hapy2 2 ada gak terselit rasa mcm2..
yealah..
ntahlah..
susah nak cakap..

napa aku jadi cam ni...
ermmm sebabnya..semlm aku dapat hadiah dr KAK MIN **alahhh..kawan aku yg keje wat pelem d malaya ni..**

janji nya kitaorg date hari sabtu mlm..tp sebab aku kepenatan amat2..
terus aku tertido smpi ahad pagi baru bangun..
terus col KAK MIN..errr apa lagi jiwanya tersentap lerrr dik sebab aku xjwb col n sms dia..
sowi lahhh KAK MIN..mlm 2 yatt penat amat2..hehe

sesi pujuk memujuk selesai..
kitaorg pun jumpa ler d kedai mkn kat pekan ipoh time lunch..
aku xambik gambor pun coz org mkn ramai bebenor..
kang ada lak org kata aku ni sewel ke apa..kahkah
walau aku tahu suka hati aku lerr kann..kamera aku!!!

tup2 KAK MIN bagi 2 beg plastik yg berisi barang..
beg memula berisi....
jeng..jeng


ni haaaaaaaaaaaa..baju peknen!!!!
aku suka sangattttttttt..teruja pun yeaaaaaa..hehe
selama ni aku beli balus jerr..
tup2 dpt baju cam gini..ermmmmmmmmmmmmmm apa lagiiii..
akak suka lerrr!!!!!
xsabor rasanya nak pakai..

ni lak hadiah no 2..
korang tahu x apa dia..
xtahu...???
alahhh sian nya...
ni lah nama nya PAI HOME MADE k..
di buat oleh bonda KAK MIN..

mmg sedapppppp tau!
bonda KAK MIN ni mmg pandai masak memasak..
ada sekali 2 bonda dia bagi aku kek..
ala2 cup cake..mmg sedap!!!
bebiji2 aku telan sorang2..

apa pun..tima kasih byk333 wat KAK MIN N BONDA NYA.. :-)

11 ...ingatan..:

Alicia said...

wah...kira dpt baju free pie la ye :P leh le pakai kalau perut dah beso...tak sabo nak nengok..

Yatt said...

haah..preee..
aku lagi lerr xsabor nak pakai..

Zanna_MamaBatrice said...

excited excited
tetiba aku pun excited nak nengok ko pakai baju baru tu yatt
kalu pakai, jgn lupa tepek...aku ngidam nak nengok ko ngan baju tu tau....

he he he

Shitsurei shimashita said...

blue Kaler lagi~ keep up rocking ya kak. Taking care! :)

azreen said...

tak sabo nak nengok ko pakai baju tu nok... :-)

kakpiah said...

kem salam ngan kak min yer.. ckp ngan dia kak wos kem salam..
hehehe..

Jenna said...

camer rupe ko pakai bj 2....

B I E Y said...

o0o0 klmrin p dating dgn kak min rhopenye ye..
br ku tau..
x ajk pn..

adeh teliurnye nengok pai ibu mertuaku wat 2..huhu

cm trgin plak nk mnta pengat pisg kt bonda joned n kak min 2..

*tp xde bran lg*

cpt2 le mbeso ye..
x sabo nk nengok prubahan ibu brutal yg slalu besluo jeans ni memakai bj2 ngandung 2..

Jasmine said...

yatt : sesama kasih!!! x sabar nk nengok mak buyong pakai baju tu... nanti akak carikan kasut plak tapi saiz aper yer???

kakpiah : wakumslm...

~ Lady ell ~ said...

org peknen mmg selalu murah rezeki..yelah,tk nk baby tu terliur nnt...

cendawanintim said...

nok, nanti kalu dah pakai baju tu, jgn luper posting gambo...