CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, February 4, 2009

...TIADA KATA HANYA..

wahhhhh duhhhhh lama sungguh aku xhapdet blog aku ni kan..ermmmm mesti ramai yg ternanti2 citer panazzz dr aku...kahkah

sebenornya xder yg panazzz k hanya ada suam2 kuku..

aku akui aku dah lama xterjah blog korang semua..ni bukan bermakna aku lupa or melupakan diri aku sdiri! tp aku dah umpama labu kat atas 2..muntah n loya sentiasa... :-(
apa kan daya aku..ni semua lumrah org berbadan 2..

aku bukan je muntah segala tp di sertai oleh peserta PENING N SAKIT KEPALA!!! aduiiii...
aku bukan merungut k..just nak berkongsi n nak wat pemberitahuan supaya korang paham n idak ler salah paham atas pembisuan aku...hehe
**tapi aku idak ler cam gambor katun atas 2..mak stilll maintain k walaupun mood turun naik**
bila dah segalanya ada..maka nya result yang aku dapat adalah S.L.O.W..atau dalam bahasa malaya nya PERLAHAN..jadinya segala aktiviti aku dlm seharian akn jadi SLOW..
dah ler muntah n sakit kepala menyerang tanpa kira waktu n dimana jua berada..ni lak d tambah VIRUS yg cukup2 susah nak d ilangkan walaupun mkn ANTI-BIOTIK..
nak tahu virus apa..apa lagi virus yg xkan ilang di dunia virus M.A.L.A.S..kahkah
so bila virus ni dah dtg serang segalanya aku rasa M.A.L.A.S..yg aku tahu aku nak baring jerrr kojenya..
yea..yea..yea aku tahu xelok tido selalu..tp apa kan daya..
maka nya...dgn tiada kata hanya lerrr...SORRY
SORRY...aku xterjah blog korang..kalo terjah pun aku xtinggalkan jejak kaki tangan..
SORRY...aku lambat hapdet..
SORRY...atas segala..

15 ...ingatan..:

Anonymous said...

tgh gitu memang le....sabo k...


LISA

Zanna_MamaBatrice said...

sabo sabo yatt
camtu ler.....act pengalaman manis tu yatt.....bukan senang nak rsa pengalaman camtu...he he he

take care ok...
biar perlahan asal selamat...

cendawanintim said...

nok, takper..yang penting ko jaga diri baik2..

aku pon rindu kat ko..

Yatt said...

lisa - yeaaa.. :-)

zanna - :-)

cenda - :-) missssss u toooo

Leenoh said...

Yatt,
sebab itulah Allah perintahkan supaya manusia mentaati ibunya, perintah taat ya bukan ikut.
Kalau yang salah xleh ikut walaupun ibu sendiri.

Atas kesabaran anda semoga Allah kurniakan ganjaran yang berlipat ganda - semoga segalanya selamat.amin.

Wassalam.

KUNTONG said...

Udah lumrah alam.....kan.Berehat, jgn buat keje yg berat berat.Mudah2an terhasil segala yg diidamkan. Insaallah.

azreen said...

takpe nok...aku sentiase memahami ko....penyakit kene "buatan org" mmg gitu nok...banyak2 bersabar tau....kejap je tuh...sat2 lagi ko makin berselera pulak nnti....smpai ngidam yg bukan2 pulak...

Jenna said...

hehehe... terkejut aku... ingatkn ko cam dlm gambar 2... nsb baik la.. gambar 2 dh rupe org meroyan jer....

ab geldofg said...

akulh pminat stia yg tnanti2 entry bru ko

saya said...

miyahahaa..mabok jangan tak mabok..harap2 kjp je la mabok tu ye. jaga diri okehhh

Yatt said...

leenoh - thanks atas kata2 yg sungguh2 indah..yatt benar2 hargai.. :-)..insyAllah smua akn selamat..amin

kuntong - tima kasih byk2 coz sudi singgah sini yea!!! salam perkenalan..insyAllah hasilnya akan kunjung tiba dlm 7 bulan lagi :-)

reen - mmg selera aku xder..aku pun harap2 cepat ler selera aku dtg balik..sal mengidam 2 laaa ni aku dah mula nak yg bukan2..hehe
harap2 esk2 jgn ler yg bukan2 aku nak..mahu kurus laki aku mencari apa yg aku idamkan.. :-)

jenna - oooooo xmungkin aku akan jadi cam 2 k...hehehe

ab - tima kasih333!!!!! aku pun peminat setia ko gak..cuma kekadang aku dtg xtinggalkan jejak kaki tangan..apa pun aku suka hasil lukisan ko!!!! sunguh2 menarik n penuh makna yg tersurat n tersirat..bila nak ajor aku melukis lak ni...? :-)

saya - thanks..

ab geldofg said...

hehehehe kita sama2 minat lah ye.....
jom aku ajar ko lukis....bila2 ko free

Yatt said...

ab - aku wat masa ni mmg free..so dimana n bagaiman kita mulakan kelass melukis kita..
eeee xsabor aku belajor ni!!! xcited banggat ni!!!

balloncantik said...
This comment has been removed by the author.
balloncantik said...

X APE LAH...BRU SORG KALU 23456789 ORO KO JADI MCM KABINET DAPO LAH GAK NYER