CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, December 23, 2008

...BACK ON TRACK..

seperti yg mana korang semua al maklum..aku kan mengalami saat2 kebizian yg memang terlampau azab..di samping 2..line tenet aku lak ada problem..aduhhhhhhhh..dogaan..
dan di sbbkan ni lah blog aku dah jauh ketinggalan..n blog korang semua pun aku dah terlalu lama xterjah!!!! sowi byk2 k..bukan aku lupe tatapi aku mmg bz amat2..maklumlah ujung tahun..
ok lah..aku tahu mesti korang akn cakap ORG LAIN PUN BZ GAK..kan..kan..kan..TP STILL BOLEH HAPDET N TERJAH BLOG ORG..tp aku mengalah kan PERDANA MENTERI negara SOMALIA busy nya..ok..ok..
tp line tenet korang ok jer kan..kan..
line tenet aku selalu ada problem..so kira halal lah yea..hehehe
apa pun la ni aku dah BACK ON TRACK!!!!!!! makkk sukeeeeeeeee...

kalo tangan aku cam sotong banyak nya..insyAllah semua keje leh settle dlm masa yg singkat kan..tp apa pun kita ni manusia..hanya d kurniakan 2 tangan..so paham2 je lah..

bila aku alami kesibukan yg terlampau..aku ada gak terpk nak jd captain!!! yealah captain kan xyah wat keje dok n mengarah jer..tp 2 hanya angan2 mat jenin aku jer..kalo dah nama nya keje cam ni..jgn harap leh "lepas" dr segala masalah..ada byk kepala aku kena jaga..so kira ala2 captain gak ler aku ni..tp captain hampeh!!! kahkahkah

dan ada ketika nya..aku jadi BLUR tahap gaban!!! sebab apa..????
sebab nya dah terlampau byk keje n masalah keje smpi aku dah xleh nak pk yg mana aku nak settle dulu!!!! huuuuuwaaaaaaaa
aku bukan merungut just nak berkongsi citer jerr..
dan kini..semakin hari semakin aku "bebas" dr bebanan keje yg terlampau byk ni..tp keadaan ni hanya sementara..start next month (2009) aku akan "dserang" kembali dgn keje2 yg byk..huuuwwwaaa..harap2 segala nya akn dok dlm track yg sepatut nya..aminnn

akhir nya.....
aku akan terjah blog korang semua!!!!!! sbb aku dah free sikit..so nantikan kedatangan aku k!!!!
(** poyo tol aku ni..kahkahkah**)
pada semua member2 blog..jgn malu n segan k dtg ler selalu terjah blog aku ni..walau kekadang aku "menyepi" kan diri sbb keje yg terlampau byk..tp apa pun aku tetap akn kembali..hanya lambat n cepat yg membezakan setiap "kepulangan" aku..
ariossssss....

9 ...ingatan..:

Kak Piah said...

yatt..
aku bebetoi dah lupakan ko!!
muehehehehe..
sib baik ko tegor aku..
kalo dak musti sampai skang aku ilang ingatan terhadap ko..
*giler siyott punyer statemnt kan? kan? muehehehehe..*

Yatt said...

hantu ko kak piah!!!!!
aaarrghhhhhhhh aku majuk ni...!

Zanna_MamaBatrice said...

ooo patut ler..ko senyap jer yatt...bz erk...tp naper bz cam PM somalia plak...bukan ker PM somalia tu relaks jer coz' xde menda dia buat he he he he he

welcome back welcome back....
ya betul kata kak piah tu...nasib hang pi ketuk pintu umah aku, kalu tak aku pun hampir2 ilang ingatan cam kak piah tu.....jgn mare aaa

re : ala yatt, jgn sedih2 ok......insya allah ko pun akan happy cam mummy2 yg lain....sama2 kita doa agar kehidupan kita di permudahkan dan di kurniakan cahayamata secepatnyer....amin

ko pun amin skali tau..coz' lagi afzdal

ita.itu said...

nok kalo tangan ko byk ko dah kira sesuatu ni nok..haha

Yatt said...

zanna - kahkahkah..oooo ko pun sekongkol dgn kak piah yea...????!
insyAllah smg segala yg aku impikan jadi kenyataan..aminnnnn
thanks nok!!!

ita - kahkahkah..tau xpe...

suw said...

keh keh keh..takper2 dimaafkan..almaklumler ujung taun..nk tutup akaun ye tak? :P

azreen said...

takpe nok....aku tak kisah...aku pun sama gak kekdg tu....yg penting i miss u babe....muahhhh!!!

yatt said...

suw - aku bukan nak tutup akuan tapi kena siapkan kabinet b4 CNY..

azreen - I MISSSS U TOOOOOOOOO!!!! muuaaaahhh!!

南通棋牌游戏中心 said...

Although from different places, but this perception is consistent, which is relatively rare point!