CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, December 10, 2008

SOPING DGN MAK

jumaat mlm lepas..(** sekali lagi citer yg agak dah berhabuk..welll cam biasa aku terlalu bz k..hhehe**) mak aku ajak g JJ..dia nak beli barang..so smpi2 jer pintu masuk aku nampak ler pokok xmas ni..haaa di buat dr belon lg..kelasss

kat dlm 2 ada cam playgroud lerr..so nak masuk kena bayor kalo xsilap aku lerr..xkose aku nak masuk just tgk dr luar jer..

tp mak n adik tetap sempat berposing..aku jer yg xder sapa nak mabik gambor..ooohhhh sodih ni..
JGN SALAH PAHAM K apabila korang nengok gambor baju ni k..xder apa2 makna k..aku just nak bgth aku suke nengok baju mak buyung..bila lak time aku nak pakai yea...??? ermmm

ni lah baju2 yg mak aku beli tok cucu dia..ermmm sonok ko yea dik..aku gak yg xdpt paw mak aku mlm 2..aduhhhh..nasib..nasib..hehe
mak aku pun ada gak beli brg dia..tp xyah lah aku letak gambor dlm n3 ni..biasa ler mak aku beli brg2 wanita..kahkah
dah hbs kitaorg tawaf 1 JJ..time g mkn ler pulak kan..coz adik dah lapor tahap gaban!!!
mak aku bgth dia nak mkn satay..so aku bawa ler mak n adik g mkn satay kajang!!! haa jgn terkejut k..ipoh pun ada satay kajang..baru bukak cawangan k..
ni mak aku tgh mkn nasi ayam..kira ok lerrr..kata mak aku lerr...

korang nengok ler..si adik ni..manja tahap cipan tul lah!!! dia ni mmg manja dgn mak aku..so mkn pun nak bersuap..bila aku tanya napa xmkn sdiri..korang tahu apa dia jwb..ADIK MALAS..fuhh sabor je lah..

ni lak muke benggang adik coz satay lambat smpi..tp aku bukan nak complain lah..tp service diaorg mmg LEMBAB!!!! korang bygkan lah..aku smpi dulu tp depa ambik order org yg dtg kemudian dr aku!!! fuhhh mmg aku hangin je mlm 2..tp sib baik mak aku yg teringin mkn satay kalo idak kim salam aku nak tunggu lagi!! dah lah 2..bila aku panggil budak pelayan 2 (semua jantan) aku cakap..

aku - dik xder org ke nak ambik order ni??? (**aku dah panggil 2 kali k**)

pelayan - hisssss..tunggu ahhh.. (**nada sore yg agak tinggi..pas 2 mamat ni leh wat muke dgn aku**)

kalo korang idak ke benggang!! boleh dia tinggi sore dgn customer???? apa pun service dema mmg teruk!!! baik aku bungkus jer..senang hati!!!

muke aku hapy jerrr masa mule2 smpi..tp pas service yg lembab muke aku dah bertukar rupe..so xyah lah aku masuk kan muke aku itu..

muke adik keletihan menunggu..cian anak buah aku ni..tp pas satay smpi..fuhhh mkn xhingat dunia 2..welll korang nengok je badan dia yg sihat walafiat ni..kah..kah
pas mkn segala..kitaorg pun balik umah..sambil bawa satay tok laki aku..

4 ...ingatan..:

azreen said...

yatt...lembabul tul la service dia ek nok...sib baik ko sabar kan....

sib baik ko tak tunjuk muke ko yg dah berubah warna...kalau tak mesti smua org larikk....muahahaha...

:-)

Alicia said...

wah...soping moping!! best tul la yer...

eee..kalu aku tu pun mau ijo muka..geram kan. tak pe ..bab2 mkn ni kena sabo beb...

ita.itu said...

insyallah ada la tu sok2..ko urut la nok

Yatt said...

azreen - mmg aku tahan sabor jer..sal mak aku..kalo idakkkk..ermmm siap!

lisa - bawa mak aku jln2..tau xpe..

ita - insyAllah..doa2 kan ler..aminn..aku nak berurut tp laki aku suruh wat rawatan sepital dulu.. :-(