CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, December 4, 2008

BAYOR UTANG...

Tag ni dah lama aku dapat..dah sekurun lama weiii..hehe
Ni baru aku nak settle kan..baru ada masa terbuang maaa..
Tag ni “dhadiahkan” dari suw…
Pada suw..sowiii byk2 coz aku peram tag ni lelama..demi suw aku gagahkan diri menjawab segala soalan “maut” dr tag ko ni..
Mari kita sama2 periksa..layannnnn

1. What is the relationship of you and him/herhim/her ni nak tuju pada sapa arrrrr…???? Aku dah blurrr.. kire aku anggap soalan ni d tuju pada laki aku lerr..kang kalo aku tuju pada jantan lain..mahu aku menjanda..kahkah

2. Your 5 impressions towards him/her
a) confident terlalu tinggi dlm diri dia..
b)ego terlalu tinggi... (** naya kalo laki aku baca**)
c)terlalu serius.. (**kekadang menyampah aku tau!!!**)
d)priority adalah famili..famili 2 aku lerrr.. (** haaaaa..ni aku paling suke**)
e)temperature xmenentu kekadang.. apa pun dia insan yg sempoi!!! (**ada maksud lain kaaa..kahkah**)

3. The most memorable things he/she had done for you
fuhhh....apa arr?? Aduhhhh..otak dah blurrr…nak tulis pngj bebenor..

4. The most memorable things he/she have said to you
aaahhhhh…malu ler nak bgth…hehehe

5. If he/she become your lover, you will..
laaaaa…dah jadi punnnn…

6. If he/she become your enemy, you will...
ooooo...errmmmm ntah lah apa akn jadi..

7. If he/she become your lover, he has to improve on
wowww!!! Apa yekkk???? Terlalu byk pandang ke hadapan sejak pegang darjah kebesaran SUAMI..

8. If he/she become your enemy, the reason is
ni soalan maut versi apa yekkk???? Kalo jd baru ada reason..kahkah

9. The most desirable thing to do on him/her is
hahaha..kalo aku bgth kang ada org cop aku sbgi pompuan yg durjana..kahkah

10. The overall impression of him/her is
lelaki idaman MALAYA…( ** yea ke…????? kahkah**)

11. How do you think the people around you will feel about you?
Ermmm..ko kena tanya dema sendiri…

12. The character of you for yourself is?
ciaptaan Tuhan yg paling sempurna…(**angkat bakul sdiri k..hehe**)

13. On contrary, the character you hate of yourself is?
terlalu takut pada citer antooo!!!!!

14. The most ideal person that you wanna be is?
peribadi semulia siti aisyah r.a..(** aku cilok dr suw k coz aku rasa 2 adalh jwpan yg aku suke..kahkah..poyo jer**)

15. For the people who likes you, say something about them
I love u tooooooo… boleh?????

16. Ten people to tag
Boleh x kalo aku xtag sapa2…????
So pandai2 lah korang yea..
Bukan aku xnak tag k..tp aku xcukup kaki nak tag!!!!!

17. Who is no. 2 having a relationship with?
lu pk lah sdiri..hehe

18. Is no. 3 a male or a female?
harusla jantan..

19. If no. 7 and no. 10 were together, would it be a good thing?
ntah ler..di luar kotak pikiran aku..

20. How about no. 5 and 8?
ntah lah.. xnak pk..penat lerr!!!!

21. What is no. 1 studying about?
apa2 ajer lerrr…

22. Is no. 4 single?
korang rasa…??? hehe

23. Say something about no. 6
just wait n seee…kahkah

tamat lah sudah sesi berjawap sakan k..arriiiooossss!!!!!

3 ...ingatan..:

Alicia said...

time kaseh ye tag mengetag ni..tapi kenang daku dlm doamu ye...larikkkkkkkkkkkkkkkk!!! hantu malas aku tgh enjoy dlm bdn...

azreen said...

kahkahkah lawak baca jawapan tag ko.... :-)

yatt said...

lisa - ooooooo...ngelat ler 2!!!!

azreen - hehehe..