CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, December 22, 2008

...TAHLIL UMAH MAK..

tetiba jer petang 9/12/08 abg aku col kata ada wat tahlil kat umah mak aku..so aku kena ler balik maa..kalo idak mahu aku kena fire kaw2 punya..sib baik ler ipoh - kampar dekat jer kan..sedia maklum mak aku xder time ni..dia kan kat KL..tahlil ni kakak ipo aku wat utk arwah mak dia yg pergi menghadap Illahi baru2 ni..

sesampai je umah mak aku..nengok org dah start tahlil..tgh baca doa..ni lak anak buah aku yg sulung..terkezut aku nengok dia..tetiba pakai jubah!!!! xpenah2 dia pakai jubah..bagussss

ni lah keadaan org surau tgh baca doa bagai..aku lak gatai intai2 ambik gambor..sib baik abg2 aku xmarah..sebab dema tahu adik dema ni giler berblog..kahkahkah

xramai org surau dtg mlm ni..agak nya ramai lagi raya korban n balik kg kot..

ni lak barisan budak2..

sapalagi kalo bukan anak buah aku..fuhhhh ko mmg sihat ler iwan!!!!! sebelah dia 2 pak saudara nya..adik pada kakak ipo aku..dema ni baru smpi dr pahang..dema beraya korban d pahang umah mak kakak ipo aku..

cuba teka..spa ni..teka lahhhhhh..
kahkah..sapa lagi aku ler!!!!! mmg kelakor aku nengok gambor ni..apa pun aku tetap ayu n menawan!!!!!! (** jgn jeles yea..angkat bakul sdiri**)
anak buah aku lagi..ermmm semua sihat2 yea..

ni lak org pompuan time makan..aku time ni mmg lapor gilerrr..bila nengok lauk yg kakak ipo aku masak!!!!!! apa daya mana leh nak mkn dulu..so sabor je lahhh

ni lah teman aku dr ipoh - kampar...sapa lagi igim ler..laki aku xdpt ikut coz ada urusan di luar daerah..kalo aku nak balik sorang xlepas maa...maklum ler mata aku ni kan ada masalah..

anak sapa ler ni yea...?????? kahkahakah..cam aku kenal jerr...

anak buah aku lagiii..muke pas kenyang mkn!!!

pergghhhhhhhh nampak sungguh mude remaja aku!!!! kahkah

muke kekeyangan...alahhh cian nya


apa motif??????

ni lak acara lumba mkn buah limau..dema ni agak nya dah biul kot!!!! terlampau byk mkn nasi kot..kahkahkah

ni lah kakak ipo aku yg mengurus segala nya..masak memasak..mmg sedappp!!!!!

salah sorang yg terbungkang setelah keyang..ada x alal ulor sawa????? kahka


ni lak..dah 4-5 kali muntah coz terlebih makan...apa lagi sebelum bertolak balik kedah mamanya kena ler sapu minyak hanginnn..kalo x kang mahu dlm keta dia "bagi"..

ni lah famili abg aku yg nak balik kedah mlm 2 gak after
tahlil..so kitaorg bersaing sekali ler..aku balik ipoh dema balik kedah..
selesai lah sudah citer tahlil d umah mak aku..

6 ...ingatan..:

azreen said...

kelako nengok gambar2 yg ko ambik tu nok...sportingla bebudak tu posing cenggitu....hehehe

Alicia said...

ooo ada tahlil yer....! yg pics tu min ke beb???

ita.itu said...

kah.kah.kah..tang pperut tu aku tak tahan..haha..gelak beso aku

Yatt said...

azreen - famili aku mmg cam gitu reen..3 suku..kahkahkah
jarang jumpa..so sekali jumpa "manja" nya mmg terlampau..hehehe

lisa - haah..aku tahu pun last mnt..mana ada min aku lerr...

Yatt said...

ita - usah kata ko taa..aku pun gelak terguling..kahkah

淮安棋牌游戏中心 said...

It seems my language skills need to be strengthened, because I totally can not read your information, but I think this is a good BLOG