CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, September 14, 2008

AHAD YG SURAM...

hari aku kejeeeeeeee..kan dah bgth aku ada sale so mana boleh cuti!! den dah ponet dah ni!!! dah lah ponet pas 2 terpaksa mghadap muka "makhluk halus" kat alam ni!!
fuhhhh! myampah aku!!! tp apa nak wat..keje maaaa...cepat lah hari senin nya...sekurang2 nya aku ada licia menemani aku!!! hehehe...
tp nasib baik lah ada blog ni..so xlah aku keboringan sgt..kalo idak mati kutu aku!!! 2 lah pasal aku hapdet blog aku ni terlampau byk hari ni!!! aku dah xth nak wat pe kan..dr aku mbuang masa nengok muka "makhluk halus" yg mcm #%^& dlm alam ni lbh baik aku hapdet blog!! lg byk paedah nya!!!
smlm hubby aku pesan sekali lagi "makhluk halus" ni kutuk or hina aku..hubby aku suruh sound je!!! jgn bg muka!! so kita wait n c je lah apa akn berlaku pas ni k..apa pun hari ni AHAD yg SURAMMMMMMMMMMMMMMMMMMM...

2 ...ingatan..:

alicia said...

i'm backkkkkkkkkkkkk!!!! tak pe aku leh temankan ko...lelain ko pekak kan jer telinga....

Yatt said...

yeah!!! mmg aku dah memekakkan telinga aku ni..aku suka ko dah backkkkk!!!! hehehehe