CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, September 25, 2008

SEMLM YG AMAT2 MEMENATKAN...

semalam aku mmg amat2 penat tahap gaban!!! mana idak nya aku kena g store pagi2 jam 830pg..bukak store n tunggu installer aku up load barang ke dlm lori...
nak di jadikan citer site aku punya lah besor tp lori kecik!!!! 1 TAN lori mana nak muat!!!!fuhhh hangin je aku..(bukan aku yg sewa lori k..tp org "lain"..so apa nak wat org pandai kan.. so aku diam je lah..nasib baik pose..kalo x dah tentu aku maki berkoyan2 punya!!!)..sudahnya installer aku kena wat 2 trip...so bila dah kena wat 2 trip dah tentulah nak pasang cabinet kena delay..so smlm masa installer aku habis angkut n turun barang je lah!!! sabor je lah...

haa ni lah lori nya..kan kecik jer...sabor je lah kan...

ni lah keadaan store company aku..haaa ni semua client aku punya!!! kata nak pasang b4 raye tp sudahnya kena pasang pas raye..coz site xsiap..sapa yg pening..aku gakkkkkkk

5 ...ingatan..:

alicia said...

mak aiii..apa ko ni storekeeper ke??????????????

Yatt said...

bukan storekeeper..tp nilah sebahagian keje aku kalo brg xturun kat site..mmg penat siot!!!!

Chinese Girl said...

good

ita.itu said...

pehh..sabo2..bulan pose kalo penat mmg geram kan

Yatt said...

chinese girl - apa yg good nya???penat ada ler!!! hehehe
ita - mmg geram sgt2..