CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, September 18, 2008

KESIBUKAN MELANDA..

otak dah petak...
badan dah longlai...
mata dah kuyu...
kaki dah xrasa pijak bumi...
itulah gambaran aku d waktu ni..penat giler siut!!!!! aku dah keje 13 hari non stop!!!! ada lagi 11 hari sebelum aku cuti raye!!!
aduhhhhhh penatttt nyaaaaaaaa!!!! so pasal 2 lah aku TIDAK menghapdet blog aku ni..
bukan xnak tp xder masa..hehehe..dah lah 2 badan aku pun dah bg "signal" tuk demam n bagai..sakit tekak dah mula myerang!!! aduhh ni yg den xsuko ni..time2 ni lah semua penyakit nak "singgah"..aku mana boleh cuti!!!! so kalo sakit kuat kan je lah dgt opis kalo xkang dpt lah "pingat kebesaran"..kahkah

3 ...ingatan..:

ita.itu said...

mc jek..bio boss ko meraung meratap ko..haha..sesuatu tuh

alicia said...

penat nyer..tak pe sabo! yg penting masokkk! dah sampai target lom????

Yatt said...

ita - kalo boleh mc dah lama balun..boss kat sini bukan meraung meratap aku xder tp coz aku sakit..biasalah PHD dema tinggi sesgt taa..

alicia - mana smpi target lagi..br ada 24K..nak cari lagi 100K..aduhhh