CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, September 14, 2008

ALONG N BONGSU...



wahai sekalian pembaca..(mcm lah ramai yg baca blog aku..perasan terlampau lak aku hari ni..hehehe)..apa pun suka hati aku lah!!!

mari aku perkenalkan pada dunia..ni adalah along aku n adik aku..along dah tentulah yg paling sulung dlm famili aku n adik aku adalah yg terbongsu..adik aku ni masih bujang trang tang tang!!! umur pun muda lagi..along ni lak single mother of 2 son..abg long aku dah meninggal 5 thn lepas..2 minggu pas arwah abah aku meninggal..tahun 2003 adalh thn yg begitu "mcabar" wat famili aku..actually byk lagi gambor n cerita famili aku yg nak aku kongsi bersama pembaca setia blog aku ni..tp masa xder..so later2 lah yea..

3 ...ingatan..:

alicia said...

setiap yg dugaan yg dtg pasti ada hikmah...

Yatt said...

yeah betuiii..segala yg berlaku penuh hikmah..cuma mampu or tidak kita hadapi segala nya..

ita.itu said...

oh adik bradik ko 3 org je la ek?