CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, September 25, 2008

CHAPTER 2...ANAK..MAMA...N PAPA..

haaaa chapter 2 ni lak baru sal aku n family...so layannnnnnnn!!!! hehehe

ni je lah gambor aku dgn huby yg sempat disenap mlm 2..ni pun time makan round ke-2..hehehe
round pertama aku xpuas mkn coz bg anak aku mkn..so bila anak di ambik alih oleh awek JO baru lah aku ada "ruang" nak bermesra2 dgn laki aku!!! hehehe

haaa ni lah dia awek JO..nama nya IGIM..so mlm 2 dia ni lah yg banyak tolong aku jaga anak aku 2..thanks igim!!!

pose manja gitu dr anak aku n papa nya..time ni anak aku dah mula "meragam" coz dah letih n mgantuk pun yea..cian anak mama...

eh wah eh wah...anak mama nak berjln dah???? awak 2 baru je 11 bulan tp gaya udah ala2 umur setahun dua..hisshh budak zaman skrg kan...

2 ...ingatan..:

alicia said...

wah....! best ko..manja habis anak ko tu...

Yatt said...

ermmm..mmg manja giler dgn papanya..tp kalo mood dia xder jgn harap ler nak dgn sapa2 melainkan aku..