CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, September 24, 2008

BERBUKA POSE DGN ANAK2 BK...CHAPTER 1

pada tarikh 22.09.08 bertempat di HOTEL SYUEN, IPOH aku n hubby telah mengadakan majlis berbuka pose dgn anak2 BK n member2 aku..(amendanya BK???? hehehe..aku xboleh terangkan di sini apa maksud nya..pada yg tahu, tahu lah..pada yg xth..wat2 je lah tahu..kahkahkah)

so kat sini adalah sikit gambor yg sempat aku senap hari 2..kalo korang nak tahu..masa 2 aku mmg terlampau bz yg amat2 melayan anak aku mamat!!! huby aku lak sibuk melayan budak2 dia!! dah masing2 sibuk so sudah nya xbyk lah gambor yg aku senap..kalo korang perasan gambor aku ada 2 3 keping je tau!!!! terasa lak mlm 2 aku dah jd "kemera woman" jap! kahkahkah..

mlm 2 ilang "vogue" akak segala nya dik melayan anak sorang!! (ada ke "vogue" nya akak oiit??? perasan tul aku kan..)

pada anak2 BK yg xder gambor hampa dlm blog akak ni..jgn mareh k coz korang pun nampak kan betapa akak n long (panggilan anak2 BK pada huby aku) sibuk melayan anak!

tp nanti n3 hari raye akak masuk kan..insyAllah..

jom kita layan gambor2 yg sempat aku ambik hari 2...layannnnnn!!!

mula2 mari aku kenal kan korang pada "cif" BK...haaa ni lah dia...dah nama pun "cif" so dah tentulah org panggil dia "BOZ"..fuhhhhh romantica tul yea BOZ dgn "org umah"!!! caya lah..tapi napa korang xnak tgk kamera masa ambik gambor ni????? hisssshhh malu yea???? hehehe

ni lak barisan suku dr anak2 BK..yg baju putih 2 nama nya JO..yg pakai cap 2 nama nya APEH or lebih glamor dkenali sebagai BUDAK JAHAT..kahkah..sebenor nya aku pun xth kenapa org panggil dia dgn nama BUDAK JAHAT...nak kata JAHAT benor idak ler...tp kenapa yeaaaaa????

sebelah dia lak nama nya WAN...haaa ni dah kawen yea...yg sebelah WAN 2 aku xth nama nye..sory yea dik!

pose ala2 ustaz dr JO n WAN..kahkahkah

wahhhh..makan sakan korang yea...???? tp sory lah akak xth apa nama korang..yg pakai cap 2 dah tentu lah "BUDAK JAHAT"...ermmm byk tul gambor ko APEH????

JO lagiiiii..........senyum malu ke or senyum kekeyangan????

ni lak pose dr LAN..wah smart k mlm ni yea LAN???? tp napa dtg sorang2...mana "pasangan"??


kahkahkah..pose ala2 "manja" gitu dr JERY...ni lg sorang..napa dtg sorang2???? mana "pasangan"????


muka BUDAK JAHAT lagi!!!! kali ni dgn bro FAIZAL...hissshhh

ya ampunnnnnnn...napa lah ko lagi????? pada sapa yg nak kenal dgn budak ni bisa saja k!!! tapi AWAS n WAS PADA selalu..kahkahkah...


haaa ni baru lah ada gambor huby aku dgn budak2 dia..tp ni baru suku dr jumlah keseluruhan nya...

time makan..fuhhh semua semangat yea!! maklum lah dah bayo mahe so apa lagi balun ler kan??? hehehehe

sekali aku nengok udah mcm meeting ahli2 surau je..kahkahkah

malu2 yea??? tuk pengetahuan korang ni br settle round pertama k..round seterus aku xsempat nak senap gambor coz tiem 2 aku pun tgh sedap makan :-)..mmg xrugi bawa dema semua ni makan tau!!! akak suke!!!

ni lah muka2 yg telah kekeyangan!!! tp aku heren tul lah napa ada gak budak jahat ni????


romantica konon...pirahhhhh...golie akak nengok nya dik oiitttt...kahkah

ni dah tiba time balik....so apa lagi salam bersalaman nya mereka...
tp korang ni baru chapter 1 sal berbuka pose ni..ada chapter seterus nya tau..so tunggguuuuuu
aku xsempat nak n3 semua sekali gus coz la ni tgh bz maaa...so mana sempat aku masuk kan dulu k...

2 ...ingatan..:

alicia said...

banyak gambo org daaa...aku nak nengok gambo ko!! cisss...

Yatt said...

kahkahkah..apa nak wat mlm 2 aku bz sesgt maaa...layannnn je lah