CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, September 12, 2008

SALE...SALE...SALE N SALE!!!!

tuk pengetahuan segala penghuni alam..la ni company aku keje ada wat sale!! start dr 5 sept - 28 sept..bermakna kitaorg xleh nak cuti2 malaysia bulan ni!!! hampeh punya management!!! ( kalo big boss aku baca mampus aku kena fire :-) )..eeeee tp aku punya suka lah..blog aku kan????
dan d sebab kan sales ni gak ler aku xleh nak up date blog sulung aku ni!!! sungguh sadis aku rasa...
la ni bulan pose mana aku nak cekau client???! target aku tuk sale kali ni RM150K!! poning den tgk angka 2!! last punya sale aku dpt lah RM110K..tp kali ni mana aku nak cekau?????!!!!
alam aku keje ni lak ada "makhluk halus" spesis manusia..fuhhh mmg rasa tercabar n mencabar tul lah!!! nape aku cakap tercabar n mencabar coz aku kat alam ni di anak tirikan oleh "makhluk sekapal" (kalo korang xpaham wat2 je lah paham k..tp aku rasa licia paham bebenor maksud aku)..
ooppsssss aku lupa nak bgth aku keje apa kan..sebenor nya aku mmg xcited nak bgth korang aku keje apa..tp atas sebab2 tertentu later2 lah aku bgth k..cuma aku boleh bgth aku keje cam sales person..apa aku jual later2 aku bgth..
so oleh kerna aku dah di anak tirikan so kena lah aku run everything sdn bhd!!
xadil xadil xadil...tp xpe...Allah ada...sooner or later "makhluk halus" 2 pasti akan dpt "big hadiah"..aku xminta tp la ni semua "cash"..sendiri mau ingat lah!
tmpt aku mgadu segala duka lara berada d alam ni hanya pd licia (sahabat baik aku dunia akhirat!) dialah yg byk mgajor aku sal blog2 ni semua..tqsssss licia!!!!! luv u!!!
aku kat alam ni bercakap salah xcakap salah wat salah xwat salah..segala2 nya serba salah!!! org hanya nampak salah kita jer tp salah sdiri letak bawah kaki!!!! cilakak punya manusia!!!
apa pun pada semua yg mbaca blog aku ni aku just nak bg peringatan..peringatan nya berbunyi gini....BLOG NI BLOG AKU KAN..SO KALO AKU WAT N3 SAL "ALAM KEJE" AKU PASTI AKN KUAR KAN AYAT2 MANIS MADU PUNYA..SBB JIWA N RAGA AKU TGH BERGELORA!!!

2 ...ingatan..:

alicia said...

wah sekali hapdet panjang lebo...

pertama-tama sabo...tuhan sayang org yg sabar ni..

ala sal2 blog ni aku pun bukan pandai sgt...main hentam jer...aku dulu pun ada minah ni ajar...

tak pe...asal ko ada benda nak luah aku ada okay...i lap u too!

Yatt said...

hehehehe..2 baru sekali sekali hapdet..kalo hari2 aku hapdet ntah apa yg kuar di skrin ko! kahkah