CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, November 29, 2008

AKU DLM DILEMA..KAU ATAU DIA..

dlm kehidupan kekadang kita kena membuat pilihan..antara kau atau dia..dan jika sudah ada pilihan maka akan ada ler pengorbanan..kenapa..kenapa..kenapa..kekadang kita xboleh nak pilih semua dlm satu masa..
maka ini lah yg terjadi dlm idup aku sekarang..aku dilanda dilema yg sunguh tragis..aku hanya punya beberapa hari tuk wat keputusan antara kau dan dia...
aku dah penin pk mana satu nak pilih..jadinya aku perlukan kalian utk tulun aku myelesaikan masalah aku ni..kira mcm penasihat yg budiman ler...hehehe..buleh yea..buleh..buleh...jasa anda semua amat2 dhargai..


aku perlu memilih antara.....

gucci frame..spec yg aku pakai skrg dah tiba masa utk d tukar...
**aku terlupe nak ambik gambor frame yg aku suke 2..tp mmg cunnnnnn n lain dr yg lain**


atau pun..tukar handphone..handphone la ni amat2 lah terlebih canggih dr korang semua..kahkahkah..pendek citer handphone aku layak letak muzium negara..haaa korang punya xlayak kan..kan..kan..kira aku punya "terlebih" canggih..
tp phone yg aku nak bukan cam dlm gambor ni..sikit lain..tp still nokia..


dan yg terakhir..adakah patut aku beli menatang ni..PSP..kat umah mmg dah ada PS2..aku jarang main coz malas nak masuk cd segala..rege semua menatang ni pas d tolak campur kali bahagi lebih kureng sama..kalo lebih pun mayb handphone kot..

aku dah penin ni...penin amat2..TUAN TANAH bg aku masa sampai 3.12.08 tuk bg keputusan..addooiiilah...otak aku dah jem tahap cipan..kalo ikut hati aku mmg nak semua barang ni..aku xnak wat pilihan maut ni semua..sungguh menyeksa zahir batin aku....tp bila kenangkan balik RM yg ada x mengizinkan aku sapu semua menatang ni..jadi kenalah aku pilih 1 antara 3..

kalo korang pilih yg mana..kehendak..keperluan atau keseronokan..tulun aku wat pilihan yg tepat..yg bijak..n yg paling penting pilihan yg cemerlang n terbilang..hehehe

9 ...ingatan..:

azreen said...

yatt...first time nak komen ni...takpe ek...hehehe...kalau kite pilih keperluan kot... :-)

yatt said...

azreen - tq sudi singgah..tq bg pendapat..akn dpertimbangkan..

cendawanintim said...

kalu aku pilih PSP!!!!

ita.itu said...

beli psp je nok..ko kan bosn kdg2..baik ko beli jek..hehe

Alicia said...

ikut hati....mana satu yg lebih perlu.

:: AYU AYUMiE :: said...

vote for GUCCI... utk 'jendela dunia' anda...;)

suw said...

keh keh keh..gucci la ape lagi

Kak Piah said...

adakah aku terlewat utk memberi kn cadangan?? sbb jam skang lg 12menet nk ke pkl 12 tgh mlm menjelang 4/12. hehehe..
baik ko beli bingkai spek tu dulu.. kalo mata tak nampak.. nk main PSP pon x bleh.. nk tekan2 punat henpon pon x nmpk.. kan? kan? bernas tak idea aku :D

yatt said...

suw - yeahhhh!!!!

kak piah - mmg bernas yg amat2 idea ko...