CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, October 24, 2008

DAH MACAM NAK KAWEN..

smlm aku mmg penat sungohlah..balik jer keje terus kemas umah mop n bagai..dah xlarat nak tgk umah!!!
dah lah 2..tetiba laki aku bg keje "xtra" lak kat aku ni haa..aduhhhh nak xnak kena gak ler nolong laki aku yg dah xcukup tangan n kaki nak settle kan semua keje b4 ahad ni..cian aku nengok laki aku 2..dah smpi demam n selsema jadinya..
dah kemas umah segala dr kul 7mlm smpi kul 11mlm..aku pun buatlah keje "xtra" aku ni haa..



lihatlah donia!!! nilah dia keje "xtra" aku mlm tadi..ni semua adalah souvenir yg nak bg anak2 yatim mlm 27 nnt..


ni baru 1 barang je aku letak..saputangan..tp menurut kata laki aku ada lg 2 brg aku kena letak..1. potpuri n no 2 duit raye..wahhhh seronok anak2 yatim nnt kan...?? ermmm akak pun tumpang gumbire!!!

mcm nilah rupe nya bila dah settle..semua ada 50pek..niat dihati nak songlap 1 beg coz chantik..tetapi..

bini - syg nak simpan 1 beg ni boleh x..?

laki - mana boleh b beli cukup2 jer..nnt b beli yg lain..haa masa 2 syg boleh simpan berapa byk nak..

bini - laaaa..pas ni ada function apa lak..??? aduhhhh

laki - function nak sambut "kawan baru syg"..kahkahkah

bini - kepala otak b!!! berani wat ler!!!!

korang pahamkan maksud laki aku 2??? eeeee geram jer aku dbuat nya!!! tp xpe2..kalo b nak tgk map perak bertukar..sila2lah wat "perangai" 2..kahkahkah
PERINGATAN PADA SEMUA LELAKI YG BERGELAR SUAMI DLUAR SANA 2..JGN CABAR KEWANITAAN PARA ISTERI K!!! KAHKAH

5 ...ingatan..:

Alicia said...

laaaaaaaaa............aku ingatkan keje 'extra' ko tu keje mlm jumaat...rupanye nolong laki ye...elok2...mesti meriah ni...

kawan baru ye....???mau bob terjelepuk lak kang kena penampo sulong ko tu...

ita.itu said...

sp kwn baru ko..aku x phm..sengal lak tetiba

yatt said...

lisa - ooooo.."xtra" mlm jumaat xdpt wat coz laki demam selsema!! kahkah
haa..tahu xpe!! bkn je terjelepuk tp smpi kurus aku keje kan laki aku kalo dia nak ada kawan baru!!

ita - aduhhh lahhh ko taaa..maksudnya BINI BARU ler..boleh gitu???

ladyell said...

alah...saje je nk gurau laki bini...nk manje2 la tu....

yatt said...

ell - 2lah pasal..tp kan ell,kalo bab ni nak bermaja emosi tetibe boleh tergaggu..hehe