CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, October 24, 2008

SELAMAT HARIJADI...???


*ni gambor time raye thn ni.*

sebenornya harijadi adik aku ni 2 hari lepas!! pada 22/10/08..aku lak boleh lupe..ermm apa lagi kena lah "fire" dr tuan punye badan..aduhhhhhh
ptg smlm baru aku ingat 2 pun sbb dia yg col aku..

ady - askum akak..

akak - wsalam..

ady - akak xnak cakap apa2 ke...??

akak - cakap apa??? - aku dah mula blur tahap cipan!!!-


aku pk punya pk..tup2 baru teringatt...


akak - aduhhhhhhh..ya ampunnn akak terlupe!!!! selamat harijadi yg ke-25!!!smg panjang umur murah rezeki n cepat kawen..


ady - haaaa tahu pun! -nada org geram je bunyi nya-


akak - sory lah..xnak ucap tima kasih ke?


ady - xder masa! kalo wish on time boleh ni dah lmbt!!!


aduhhhh adik aku merajuk rupe nya..alahhh tp rajuknya xlama..nilah satu2 nya adik aku..racun n penawar semua dia ni..kitorg agak rapat..so kekadang dah nampak cam aku yg adik coz dia ni tinggi mgalahkan apa lagi!!! so jgn jeles yea..akak nampak mude remaja dr ko!! kahkahkah



haaa tgk ni mak aku pun tahap bahu dia jer..ni gambor raye last year..la ni rambut dia dah panjang..so pada sesiapa yg rasa nak jd adik ipor aku 2 boleh lah isi "borang"..kahkahkah..dia ni still solo..2 pun dr kata dia lerr..aku pun xpasti 100%..coz dia ni dok KL..
so akhir kata akak ucapkan...



SELAMAT HARIJADI YG KE-25..SEMOGA ADY PANJANG UMUR,MURAH REZEKI,CEPAT JODOH N SIHAT SELALU..AMINN..

5 ...ingatan..:

ita.itu said...

haha..sian adik ko..dia yg ingat kan ko..harus ko carik hadiah bday dia cpt

Alicia said...

ala haiiiiiiiiiiiii adik aku sorang tu..dah beso dah ye....memang pun tinggi melangit la ni....aku pun kalah...ko ckp kat dia happy birthday dari aku...moga panjang segala...:P

yatt said...

ita - 2lah pasal..aku dah ckp cukup bulan lah aku beli..la ni ujung bulan maa..hehe

lisa - haah dah besor n segala dah panjang..kahkah..nnt aku smpikan..

ladyell said...

adeh...muda lg rupanya...tp bdn nye.....masyaallah! ngalahkn apa je...selmt ari jd lh utk die yek...

yatt said...

ell - haa th xpe..kalo nengok badan dah rupe bapak org..hehe
thanks..