CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, October 30, 2008

I'M BACK!


Hi guys...
Tak leh nak senyap la...sebab korang sume sumber inspirasi hidup yatt...WELCOME BACK YATT!!! (ni ayat utk diri sendiri ni) walau apa terjadi hidup pasti diteruskan...



yatt memang harapkan sokongan dari korang semua...buat kengkawan yg sms, email or blogger sume ni siap hantar komen semangat..time kaseh ye...yatt hargai sgt2!!!! muahhh!!!

4 ...ingatan..:

ita.itu said...

jgn pk2 sgt ye yat..rajin2 solat ye..

Alicia said...

welcome back yatt (ni aku yg ckp!!!)...memang perit n payah kan nak tanggung but hidup mesti diteruskan...kuatkan semnagat okay!!!

yatt said...

ita - thanks..insyAllah

lisa - thanks..idup kena terus kan walau apa pn berlaku maa.. :-)

apa pun bebyk jutaan trm kasih wat kalian atas semangat n dorongan yg d beri!!!

ladyell said...

apa pn yg berlaku..kuatkn semangat yatt..mcm pic umah yg kt tgh2 air tu..mmg sgt sesuai...walau dilanda brmcm2 musibah...umah tu ttp teguh kt situ...