CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, November 11, 2008

ADIK OH ADIK

korang nengok muke sekupang ni!!! pecah perut aku nengoknya!!! ni punca dr ketidak dengaran aku pada cakap dia supaya tpon pakcik ady nya (adik aku ler)..kahkah..padan muke ko dik!!!


ni muka pas aku cakap okkkkk...aku pun menelefonlah adik aku..

adik - hello acik ady.. *haram ler bg salam ke apa*..ni adik!

ady - haaa..adik nak apa..

adik - bila acik ady nak balik..balik ler cepat..

ady - napa..sal mak ani (pangilan dema kat mak aku) ke..sal dia jatuh 2 ke?

adik - eeehhhh bukan! mak ani adik leh jaga..adik nak lawan dgn acik ady EURO..adik dah terror wooo!!! cepatlah balik tau..pas 2 beli barang2 adik tau!!!

adik aku gelak besor!! termasuk ler dgn aku sekali..masa dema tgh berckp aku wat loudspeaker..adik ingat KL dgn KAMPAR 2 dekat agaknya..sesuka hati dia jer suruh pakciknya balik..kalo korang nak tahu EURO 2 adalah games dlm ps2..adik aku cabar anak2 buahnya sapa yg boleh kalahkan dia,dia akan bg "hadiah"..haaa dr situ ler adik ni gigih berlajor main!!! sebelum aku balik smlm dia sempat pesan lagii..

adik - acik balik lmbt uncle (laki aku ler) xmarah ke..?

aku - haaa marah ler..ni semua adik punya pasal tau!

adik - eeehhhhhh bukan salah adik k..tp acik kim salam jer lah kat uncle 2 yea..kata kat uncle jgn marah2 nanti badan uncle jadi lagi besor..haaa nanti susah tau!

aku sebenornya nak marah dia last2 xjadi nak marah pas dengor "pesanan" wat uncle nya..kahkah..budak2 zaman sekarang xyah d ajor dah pandai..

3 ...ingatan..:

Anonymous said...

budak2 zaman sekarangkan....dah beso ye anak buah ko ni.....LISA

ita.itu said...

hehe,,mukanye mcm tension je ek..

yatt said...

lisa - 2lah pasal..haah dah besor pjng termasuk ler badan dia pun dah besor!

ita - haah..mmg tension dia time 2 kat aku..