CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, November 1, 2008

ADUHHHH..

aku tukar lg wajah blog aku!!!! jgn mareh yea..

sbbnya aku tukar...sbb aku rasa "selesa" dgn tukar menukar ini..kahkah

**sah aku dah xbetui**

cam aku katakan seblum ni dlm n3 yg lalu..semua mengikut arus "angin" kepala aku..bolehhh???
sbb hari ni hr sabtu..keje aku dah xada nak wat (sebenornya keje belambak tp aku MALAS sgt2 nak wat coz XADA MOOD..kahkahkah)..jd nya boleh ler aku hapdet blog aku ni dgn benda2 yg mengarut n citer2 yg mengelikan hati aku!!!
dlm minggu ni aku selalu je bertukar2 "wajah"..bukan je blog aku yg berubah wajah..wajah aku pun berubah gak mengikut alunan arus kehidupan!!! kalo korang nk tahu awal minggu aku jadi transformer!!!! fuhhhh nyaris2 aku x"bunuh" org jer..kalo x dah tentu aku jadi glemer semalaya!!! kahkahkah
dah puas aku jd trasformer tetiba aku bertukar wajah jadi singa betina!!!! mmg time 2 aku nak telan semua benda dpn mata aku!!! betul kata org singa ni raja utan.. ehhh betul ke raja utan???? hehe
bila aku dah tukar wajah jd singa maka nya semua benda aku redah jerr!!! kalo sebelum ni aku nyaris2 xjd "pembunuh" haaaa time jd singa ni aku nyaris2 aku xjadi singa pertama dlm dunia baham manusia sebagai santapan malam!!! tp aku sempat gak ler "baham" mulut manusia yg ala2 mulut puaka adik beradik longkang!!! bukan tu je telinga manusia yg ala2 batu tembok china 2 pun dah aku kokak!!! apa pun aku belum puas jd "singa" k!!!!

bila porut aku dah penuh dgn "daging2" manusia yg durjana tahap cipan 2!!! aku tetiba rasa nak jd ahli kungfu sedunia!!!! bukan apa kekadang bila kita nak bercakap dgn manusia yg xada otak ni payah tau nak guna mulut utk bercakap..haaa lbh baik kita guna tangan n kaki!!! cepat sikit manusia2 durjana ni paham bahasa!!! sebelum ni aku mmg berhajat nak belajar TOMOI!!! boleh gitu??? tp aku dpt tentangan yg hebat dr org perseorangan!!!! tmpt belajar TOMOI 2 dekat sgt dgn umah aku..dlm 2 minit dah smpi..apa kan daya aku xdpt "lesen" penuh utk belajor!!!
**apa akn jd yea kalo aku ada ilmu TOMOI..??? kahkah**

ermmm dah puas aku "balun" semua org..tetiba aku rasa nak jd wanita kembali..hehehe..
fuhhhhh apa akn jd kalo aku jd mcm ni?????????
xdpt den nak nolongnya!!!! kahkahkah

kita ni walau garang mcmana pun TETAP akn jd wanita kembali!!!! cuma sifat kewanitaan kita ni jgn di uji atau di "ganggu"..bila ianya di uji atau di "ganggu" makanya tercetuslah "gunung berapi"..bak kata pepatah melayu.. "TANGAN YG MENGHAYUN BUAI BOLEH MENGGEGARKAN DUNIA"... ehhh betui ke pepatah ni???? apa2 ajelah..hehe

4 ...ingatan..:

ita.itu said...

ok apa tukar wajah..bio ko tenang skit x gmbr dia..hehe

Alicia said...

haah..aku sokong taa 100 %...

ladyell said...

adei..ganazz nye wanita nih.pastu leh tranform itu dn ini...

tp mmg tul kn kesabaran tu ada hadnye...

yatt said...

ita - yeahhhh..aku amat2 tenang!!!!

lisa - tau xpe!!!

ell - bila sabor dah xder maka semua benda boleh jadi..kahkah