CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, November 20, 2008

MAAF..MAAF..

salam...

aku dlm proses nak hapdet blog aku ni..coz terlalu pree sgt2 kat opis ni hari ni!! dlm kata lain aku terlalu gatai tangan nak oter sana sini sudah nya huru hara segala...!!!!
jadinya aku minta jasa baik korang utk wat apa yg patut k..dlm kata lain tolong hapdet balik sal korang dlm blog aku ni..
k lah aku nak smbg balik..nnt pandai2 korang ler yea!!!!

12 ...ingatan..:

ita.itu said...

eh eloklak kaler merah..ko nak link aku ke nok..x phm aku la

yatt said...

ita - semua dah ilang lah taa..so aku kena wat sekali lg!!!!

nnt2 pandai2 ler ko yea..

ladyell said...

wah..ni merah ghairah ke..merah marah..jgn lupa add link ell semula tau...

Alicia said...

cantik siut...gitu la...usah merah sgt..mata aku juling kang...

Zanna_MamaBatrice said...

nie ler penangan tukar layout....zana pun kena ari tu...kelam kabut cari balik link2 kengkawan.....
jgn lupa link zana balik yerk yatt...

btw...cantik cat baru umah yatt nie.....nampak garang dlm keredupan...(*** sesuka ati aku jer..bg perumpamaan erk...)

yatt said...

ell - ni merah segala2nya..hehe..dah tentu nnt akak add link balik..

lisa - cantik ke????? aduhhh sebak aku tau..kahkah..thanks..seharian aku godek sana sini tau..hehe

zanna - haah zanna..dah tukar layout segala jd huru hara!! sib baik ler ada LISA..kalo idak ntahlah apa jd..
cantik ke??hehe..thanks..dah tentu nnt aku link balik k.. :-)

cendawanintim said...

nok, link aku dah ada kan..

ko wat slow2 nok, jangan tensi2..

yatt said...

cendawan - ko punya dah ada dah..
mmg aku tensen sgt2 tau!!! moral of the story pas ni jgn gatai tangan lagi..kahkah

suw said...

yatt, anda telah ditag di blog sy..sila2 ambil tag anda yer

yatt said...

suw - tagggg????? adoiii..hehe
later2 aku g ambik yea suw..thankss

Kak Piah said...

ko pastikan link aku kekal di situ.. kalo dak aku ngamok..muahahaha!!!! eh? tu gelak...

yatt said...

kak piah - sudah semestinya ko TETAP di hati blog ku!!!!