CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, November 16, 2008

MLM MINGGU AKU...

kebanyakan org yg ada title cam aku akn lepak dgn pasangan masing2..hehehe..tetapi aku lepak dgn kawan!!!! aduhhhhhhhhhh sedihnya..masa aku wat n3 ni jam 2.00pg!!! siap lepak kat McD lagik!!!..yelah umah aku mana ada internet bagai ni kan..nilah port terakhir kitaorg pas pusing 1 ipoh cr port yg "selesa"..maklumlah mlm minggu kan..semua sesak..dan yg paling aku nak bgth korang nilah wat julung2 kalinya aku wat n3 dluar waktu pejabat n dluar opis aku 2!! kahkahkah
aku dah terasa cam pelik jer kat sini coz kebanyakan org wat sal keje tp nampak cam aku sorang je yg wat n3 dlm blog!!! fuhhhhhh bangga ler jap!!! hehehehe

nak balik umah awal lagi..esok coti!!! aku leh qador tido baik punya esok kan..kat sini selain minum n wat blog..aku paling suke tgk telatah org keliling..ada yg dtg dgn pasangan masing2 xkurang jua yg dtg bawa anak2..



nilah aku ketika menaip n3 tuk blog kesukaan aku ni!!! ceehhh..bangga jer!! kahkahkah
bila tgh menaip ni dengar lah pulak lagu2 yg dmainkan McD ni..fuhhh semua lagu layannn!!! pas ni mayb nilah aktvt baru aku pas ni d mlm minggu..lepak McD!!! kahkah..
**dah jenuh promote McD ni..harap2 dpt leer minum pree..heheh**

haaaa nilah kawan aku yg sudi meneman aku d mlm minggu!!! dia lak time aku sibuk tenet sana tenet sini dia leh baca novel..so masing2 ler layan diri masing2..boleh gitu????

sebelum korang nanya soalan dimana kah laki aku???? haaa biar aku bgth korang yea..aku n laki mmg kuar asing2..kenapa n mengapa..mmg ginilah kehidupan kitaorg k..kalo kuar sama2 pun atas urusan "rasmi" jer..yg urusan "xrasmi" mmg cam gini..welll biasa ler masing2 nak jaga status "bujang"..kahkahkah

so pada semua kengkawan aku ucap selamat berhari minggu n hapy selalu..kita jumpa lagi senin nnt yea..ooopsssssss sebelum aku terlupa..senin aku bz yg amat2 coz kena g lumut..hahahaha..so jmp selasa k..insyAllah...

4 ...ingatan..:

ita.itu said...

yatt ko kalo cuti mmg balik ipoh je ke?

Ezad said...
This comment has been removed by the author.
Alicia said...

best gek beb kadang2 gitu...kuar ngan kengkawan....

yatt said...

ita - taa aku nak wat pembetulan fakta..aku mmg stay ipoh lahh taa..hehehe

lisa - mmg best..bila lg kita nak kuar ber2 yea..??