CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, November 1, 2008

PEMBUBARAN

utk pengetahuan semua aku terpaksa buang gambor dapur kat header aku 2..coz 2 sebenornya gambor dapur client aku!! atas nasihat seseorg aku terpaksa buang..so later2 lah aku letak gambor lain yek..
kang xpasal2 aku kena "saman" dgn client aku ni!!! kahkahkah..
sekian laporan hari ni..daaaa

7 ...ingatan..:

Kak Piah said...

lorrr..aku baru tanya ko dah buang.. huwaaaaaaaaa...
nanti umah aku dh siap ko kena kotakan janji ko nk design kn dapor aku..wahhh..demand lak aku nih..

ita.itu said...

cantik ek dapur dia...putih suci jek

MamaTisya said...

salam yatt...
lama tak masuk umah yatt nie...
patutler dah rasa cam lain...rupanya dah buang header yerk....

Alicia said...

oooo....patut lain! tak pe...reka lagi header baru...

yatt said...

kak piah - dont wory!!! asal ada jer plan umah ko, aku dah boleh design utk ko..hehehe..free of charge lagiiii..

ita - mmg cantik!!! harga pun lg cantikk..

mamatisya - salam kembali..haah segala berubah mengikut arus kehidupan..

lisa - yeah!! later2 aku reka..hehe
ko jgn mareh ekk..hehe

along said...

memang...elok di buang jer..saman-saman ni takut la..

yatt said...

along - haaa tau xpe..hehe