CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, November 29, 2008

MAKAN DI SUBUH HARI


gini citer nya..aku ni kan ke antu McD..terutamanya..BIG MAC...perrggghh mmg layann..
tetiba subuh sapei pagi tadi dlm jam lbh kurang 4.00 pagi laki aku balik bawa McD..siap ada BIG MAC n ice cream lai...aaaahhhhh syiookkk..
dek sebab terlalu teruja nak mkn aku idak ler ambik gambor apa yg d beli dek laki aku 2..so aku terpaksa ler guna kepintaran aku download lambang McD ni dr tenet...
laki - yang bangun.. **jam 4.00 pg kan aku tgh sedap tido maaa**
bini - napa...???? **mula dah hangin kus kus aku dtg**
laki - b beli burger nak x...??? xnak b mkn semua..
bini - burger apa..burger murah xnak..mkn sdiri!!!!
laki - xlah burger McD...xnak..xnak xpe..tidolah..
bini - aaahhhhh sapa kata xnak!!!
aku apa lagi dgn sepantas kilat turun katil g depan..kalo aku tunggu lagi nampak nya aku cium bau je lah..al maklumlah kami laki bini mmg bab makan xder kesian2 punya..lambat jwp nya sayonara...pas mkn smbg tidoo...fuhhh mcm spesis ulor sawa jer kan..kan..kan..
sudah nya kenyang aku rasa smpi laaaaa...

4 ...ingatan..:

Kak Piah said...

demand tekak ko!! nyampah..
aku kan rasanyer dah setawon kot tak telan bigmac tuu...
KFC lagi laa...
entah apa sindrom tah.. tak lalu mkn fast food tu dah..
agaknyer dedolu taksub sgt kot..
sok2 ko jadik cam aku.. berger murah tu yg ko carik.. wakakakka...

Yatt said...

kak piah - tgh mahu mkn maaa.. burger murah ttp aku telan gak...kahkah

Alicia said...

ko kalau tgh sedap tdo bab mkn memang selera je kan????

yatt said...

lisa - aku kan dlm proses mengemuk kan badan..hehe