CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, November 5, 2008

KEJE..

ni citer aku hari senin hr 2..03/11/08..
alahhhh citer dah basi lerr..tp aku nak gak wat n3 coz smlm MC n senin bz so xder masa nak nak nengok blog..pagi2 senin 2 aku dah g site!!! mujur ler dlm ipoh gak..smpi2 je umah client 2..fuhhhh cam biasa habuk sana sini..apa lagi..redahhh jerrr!!! nak xnak kena wat gak coz ni adalah final measurement b4 wat production..ermmm

area dapur kering (dry kitchen)

area dapur basah ( wet kitchen)

bila dah settle ambik semua measurement aku pun gerak g lg 1 umah client..haa nilah tuan umahnya bersama anak kecik dia..ni sebenornya kakak angkat aku..dia ni mak andam..dia lah wat segala urusan kawin aku dulu..masa kami sesama bujang dulu mmg dok sekali..dia ni mmg spoting giler!!!!
kalo korang nak tahu ni anak dia yg kecik bersama dgn 2nd husband dia..dia ada anak lain seramai 5 org semua hero..tp 2 dgn husband lama nya..aku mmg salute dgn dia coz bila dah berpisah dgn 1st husband tup2 dpt jodoh baru..anak teruna lg!!!! beza umur dema dekat 11 thn!!! pd husband baru dia pun aku salute gak coz boleh trm kakak angkat aku ni walaupun janda anak 5 n lebih tua dr dia!!!
2 lah kata org jodohkan..n sekarang ni dema amat2 bahagia tau..kakak aku 2 dlm proses nak mgandung lagi..fuhhh caya lah!!!!


inilah dia kakak angkat aku dgn anaknya

nilah buah hati nya..nama nya ANIS..mmg lincah..dia ni membesor dlm butik mak nya..ermmm silap2 hr bulan dah besor esok2 ANIS ler take over business mak nya..hehehe..

3 ...ingatan..:

Alicia said...

ooo..aku pemah sembang2 gak ngan dia time ko kawin itu ari...peramah kan minah ni...tak sure le ingat aku ke tak..kim salam k..kata kat dia boleh ke wat pelamin aku pasni???? eh, aku dah kawin kan...sorry wat lawak bengang! lalalala..

ita.itu said...

wah hebat ek dia..body solid anak dah lima..bagus laki br dia ek

yatt said...

lisa - mmg lawak bengang!!!! insyAllah aku smpikan..hehehe

ita - mmg hebat!! segala solid molid taa!! kahkah